Liikunta

Rovaniemi ympäristöineen tarjoaa hyvät ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Liikkua voit luonnossa vaikkapa kävellen, luistellen, hiihtäen, moottorikelkkaillen tai kesällä esimerkiksi veneillen. Sisäliikuntaa harrastaville kaupungissa on tarjolla mm. erilaisia liikuntahalleja.

Lapin urheilulopisto monipuolisine harjoittelumahdollisuuksineen löytyy Ounasvaaran huipulta, noin 2,5 km päästä keskustasta. Urheiluopisto on osa Lapin Urheiluakatemiaa, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Lapin Urheiluakatemia on yksi Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluakatemioista. Myös Lapin yliopisto on mukana urheiluakatemiassa. Lapin yliopiston akatemiaurheilijalla on oikeus osallistua kaikkiin urheiluakatemian tarjoamiin valmennuspalveluihin. Lisätietoja: Lapin Urheiluakatemia.

Korkeakoululiikuntapalvelut
Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu tarjoavat yhteisiä korkeakoululiikuntapalveluita, ja niillä on mm. yhteinen liikuntasuunnittelija. Korkeakoululiikuntapalvelut ovat tarkoitettu sekä Lapin yliopiston että Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle.  Lisätietoja: Liikuntasuunnittelija Mika Vettainen,  mika.vettainen(at)lapinamk.fi  tai puh. 040 182 6341, Korkeakoululiikuntapalvelut.

Näytä kaikki Näytä karuselli