Valmistuneiden uratarinoita tiedekunnittain

Lapin yliopistosta on valmistunut maistereita ja tohtoreita ympäri Suomen ja myös kansainvälisesti merkittäviin tehtäviin maailmalle. Yliopistostamme valmistuneiden eli alumnien uratarinoista löydät esimerkkejä siitä, millaisiin työtehtäviin he ovat työllistyneet. Kimmo Suopajärvi kertoo alla tiestään henkilöstöpäälliköksi. Lisää tarinoita ohessa tiedekunnittain jaoteltuna.

    Opiskelujen anti osaksi arkista työtä
 
Kimmo_Suopajarvi_sisuskuva__.jpg    Yhteiskuntatieteiden tiedekunnan alumni Kimmo Suopajärvi, henkilöstöpäällikkö, Hallinnon tietotekniikkakeskus HALTIK:
– Pääaineena opiskelin valtio-oppia, pitkänä sivuaineena kansainvälisiä suhteita ja lyhyenä viestintää. Lisäksi opiskelin jonkin verran informaatioteknologiaa. Pystyn hyödyntämään niistä tullutta osaamista päivittäin ainakin jollakin tavalla.

– Mielestäni tärkein anti, mitä noinkin teoreettisten aineiden opiskelu antaa, on se, että oppii ymmärtämään, miten yhteiskunta ja maailma ympärillä toimii. Uskon, että työpaikkaa hakiessani työnantajani ymmärsi, että valtio-opin osaaja voi luoda jotain uutta ICT-talon hallintoon. Valtiolla työskennellessä yhteiskunnan toiminnan ymmärtämisestä on kiistatonta hyötyä. Mukavinta työssäni on vaihtelevuus. Aamulla ei koskaan tiedä, mitä päivä voi tuoda tullessaan. 
Näytä kaikki Näytä karuselli