Uutisarkisto
Oikeustieteilijöille näkyvyyttä Euroopassa 4.3.2016
Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan edustajat osallistuivat helmikuussa 2016 Wienin ja Salzburgin yliopiston järjestämään vuosittaiseen oikeusinformatiikan kansainväliseen IRIS-konferenssiin. Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnasta puhujiksi oli kutsuttu tutkija Juhani Korja ja opiskelija Helena Korja.
Alumni Ville-Petteri Määtälle Kuvajournalismi-palkinto multimedia-sarjassa 4.3.2016
23.2.2016 Alumni Ville-Petteri Määtälle Kuvajournalismi-palkinto multimedia-sarjassa Lapin yliopiston tuore alumni Ville-Petteri Määttä on voittanut opiskeluaikanaan tekemällään dokumentilla Kuvajournalismi 2015 -palkinnon multimedia-sarjassa. Voittajatyöt ovat näytteillä Sinebrychoffin taidemuseossa Helsingissä 20.3.2016 asti.
Vaatetussuunnittelun opiskelijat menestyksekkäästi urheilualan messuilla Müchenissä 4.3.2016
Lapin yliopiston vaatetussuunnittelun maisteriopiskelijat osallistuivat kutsuttuina yhteen maailman johtavimpiin urheilualan messuihin ISPO Müncheniin 24.–27.1.2016. He onnistuivat herättämään muun muassa urheilujätti Adidaksen kiinnostuksen Masterclass-työpajassa luomillaan villeillä ideoilla.
Taiteiden tiedekunta muutti takaisin pääkampukselle 18.8.2015
Lapin yliopiston taiteiden tiedekunta on muuttanut takaisin yliopiston pääkampuksen F-siipeen. Tiedekunnan opetus alkaa peruskorjatuissa tiloissa elokuun lopussa.
Taiteiden tiedekunnan opiskelijat mukana elokuvatuotannossa 18.8.2015
Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan opiskelijat ovat olleet mukana Pohjola-filmin tuottaman Talvisydän elokuvan tuotannossa.
Graafisen opiskelijoiden lehdelle maailmanlaajuista huomioita 11.6.2015
Adobe on valinnut Lapin yliopiston graafisen opiskelijoiden valmistaman UMG 2015 -verkkolehden esiteltäväksi maailmanlaajuisella sivustollaan.
Taiteiden tiedekunta takaisin korjattuihin tiloihin 24.4.2015
Lapin yliopiston F-siiven mittavat sisäilmakorjaustyöt ovat loppusuoralla. Taiteiden tiedekunnan nelivuotinen evakko päättyy kesällä, ja opetus korjatuissa tiloissa alkaa ensi syksynä.
UUTTA: Luontokasvatuspainotteinen luokanopettajakoulutus 17.12.2014
Syksyllä 2015 alkaa Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa uusi luontokasvatuspainotteinen luokanopettajakoulutus. Ryhmään valitaan 18 opiskelijaa.
UMG-lehti nyt myös verkkoversiona 19.6.2014
UMG on Lapin yliopiston graafisen suunnittelun koulutusohjelman opiskelijoiden toimittama vuosittain julkaistava yhteisölehti, joka on luettavissa tänä vuonna ensimmäisen kerran myös netissä.
Näytä kaikki Näytä karuselli